Blx

Afișez toate cele 3 rezultate

 • Kit de constructie pentru masini de curse, Blx Racing, C0302A Jucarii de constructie

  Kit de constructie pentru masini de curse, Blx Racing, C0302A

  Kit-ul de constructie pentru masini de curse ofera si mai multe posibilitati pentru construirea si personalizarea propriilor masini de curse.  Dupa ce masina este construita, copiii se pot bucura de curse prietenoase si competitii distractive cu prietenii. Acest set incurajeaza creativitatea si dezvoltarea abilitatilor de constructie si ofera o experienta captivanta pentru pasionatii de masini si aventurile pline de adrenalina. Dimensiuni articol in ambalaj: ‎‎23.4 x 4.5 x 14 cm Nota:· Produsul este disponibil in mai multe modele si se vinde individual!· Livrarea modelelor se va realiza in mod aleator, iar culorile sau ambalajul pot varia!

 • Kit de constructie pentru masini de curse, Blx Racing, C0301A Jucarii de constructie

  Kit de constructie pentru masini de curse, Blx Racing, C0301A

  Kit-ul de constructie pentru masini de curse este o jucarie ideala pentru pasionatii de masini, constructori si copii care iubesc aventurile pline de viteza. Setul vine cu o varietate de piese care pot fi asamblate in diferite moduri pentru a crea masini de curse unice. Plasati cheia de alimentare in interiorul carcasei din partea din spate a vehiculului, apasati butonul si masina se va lansa! Masina de curse neagra este formata din 49 de piese, verde 56, gri 47, portocaliu 45 de piese. Dimensiuni articol in ambalaj: ‎‎18.5 x 4.5 x 9.5 cm Nota:· Produsul este disponibil in mai multe modele si se vinde individual!· Livrarea modelelor se va realiza in mod aleator, iar culorile sau ambalajul pot varia!

 • Kit de constructie dinozaur, Blx, 308 piese Jucarii de constructie

  Kit de constructie dinozaur, Blx, 308 piese

  Acest set le ofera posibilitatea copiilor sa exploreze lumea fascinanta a dinozaurilor si sa-si dezvolte abilitatile de constructie si creativitatea intr-un mod captivant si interactiv.  Fiecare piesa este special conceputa pentru a reda detaliile si caracteristicile distincte ale dinozaurului. Aceasta stimuleaza curiozitatea si dorinta de a explora istoria Pamantului. De asemenea, incurajeaza dezvoltarea imaginatiei si a abilitatilor de rezolvare a problemelor. Dimensiuni articol in ambalaj: ‎‎23.4 x 4.5 x 14 cm

📕 Citeste ultimele articole

👋 Toate produsele sunt atent selectionate de catre echipa comandajucarii.ro. Este posibil sa castigam un comision pentru produsele pe care le veti cumpara.