Cutekins

Afișez toate cele 11 rezultate

 • Jucarie de plus interactiva, Cutekins, Curcan Jucarii Bebelusi

  Jucarie de plus interactiva, Cutekins, Curcan

  Animalul dragut de la ferma va fi noul prieten cu care se vor juca cei mici! Prin apasarea burticii, jucaria de plus va produce exact sunetul pe care il face curcanul in viata reala! Jucaria de plus este fabricata din tesatura moale de inalta calitate, care este complet sigura si nu contine substante daunatoare sanatatii. Perfecta pentru jocurile de rol si incurajeaza abilitatile creative. Pachetul contine: 1 x jucarie de plus, curcan Dimensiuni produs in ambalaj: 10 x 6 x 12 cmVarsta recomandata: 12 luni + Nota! Produsul functioneaza cu 2 x baterii de tip AG13 (incluse).  

 • Jucarie de plus interactiva, Cutekins, Cal Jucarii Bebelusi

  Jucarie de plus interactiva, Cutekins, Cal

  Animalul dragut de la ferma va fi noul prieten cu care se vor juca cei mici! Prin apasarea burticii, jucaria de plus va produce exact sunetul pe care il face calutul in viata reala! Jucaria de plus este fabricata din tesatura moale de inalta calitate, care este complet sigura si nu contine substante daunatoare sanatatii. Perfecta pentru jocurile de rol si incurajeaza abilitatile creative. Pachetul contine: 1 x jucarie de plus, cal Dimensiuni produs in ambalaj: 10 x 6 x 12 cmVarsta recomandata: 12 luni + Nota! Produsul functioneaza cu 2 x baterii de tip AG13 (incluse).

 • Jucarie de plus interactiva, Cutekins, Porc Jucarii Bebelusi

  Jucarie de plus interactiva, Cutekins, Porc

  Animalul dragut de la ferma va fi noul prieten cu care se vor juca cei mici! Prin apasarea burticii, jucaria de plus va produce exact sunetul pe care il face porcusorul in viata reala! Jucaria de plus este fabricata din tesatura moale de inalta calitate, care este complet sigura si nu contine substante daunatoare sanatatii. Perfecta pentru jocurile de rol si incurajeaza abilitatile creative. Pachetul contine: 1 x jucarie de plus, porc Dimensiuni produs in ambalaj: 10 x 6 x 12 cmVarsta recomandata: 12 luni + Nota! Produsul functioneaza cu 2 x baterii de tip AG13 (incluse).

 • Jucarie de plus in gentuta, Cutekins, Pisicorn Jucarii Bebelusi

  Jucarie de plus in gentuta, Cutekins, Pisicorn

  Copiii vor indragi pisicuta unicorn de plus in gentuta Cutekins Rainbow! Pisicuta unicorn este realizata din plus moale la atingere, iar setul include si o geanta frumos colorata, astfel, vei putea sa iei pisicuta unicorn peste tot. Pachetul contine:- 1 x jucarie de plus pisicuta unicorn;- 1 x geanta de transport. Dimensiuni produs in ambalaj: 25.5 x 10 x 35.5 cmVarsta recomandata: 2 ani +

 • Jucarie de plus interactiva, Cutekins, Oaie Jucarii Bebelusi

  Jucarie de plus interactiva, Cutekins, Oaie

  Animalul dragut de la ferma va fi noul prieten cu care se vor juca cei mici! Prin apasarea burticii, jucaria de plus va produce exact sunetul pe care il face oita in viata reala! Jucaria de plus este fabricata din tesatura moale de inalta calitate, care este complet sigura si nu contine substante daunatoare sanatatii. Perfecta pentru jocurile de rol si incurajeaza abilitatile creative. Pachetul contine: 1 x jucarie de plus, oaie Dimensiuni produs in ambalaj: 10 x 6 x 12 cmVarsta recomandata: 12 luni + Nota! Produsul functioneaza cu 2 x baterii de tip AG13 (incluse).

 • Jucarie de plus Laundro Pets, animalut surpriza de la Cutekins Jucarii plus

  Jucarie de plus Laundro Pets, animalut surpriza de la Cutekins

  Cine se ascunde in cosul de rufe?Laundro Pets! Animalutele dragalase cu blanita murdara!Ofera-i micutului tau animal, Laundro Pets, iubirea pe care o merita. Fa-i baie, periaza-l, decoreaza-l si parfumeaza-l! Urmatorul pas este sa faci o coafura cu agrafele colorate din set! Setul include: – 1 animal de companie Laundro Pets;- 1 perie;- 3 agrafe;- 1 pachet de parfum.  Dimensiune articol ambalat: 12 x 8 x 12 cmVarsta recomandata: 3 ani +Nota: Produsul prezentat este de tip Surpriza, modelul/culoarea fiind dezvaluit abia dupa desfacerea ambalajului.  

 • Jucarie de plus in gentuta, Cutekins, Unicorn Jucarii Bebelusi

  Jucarie de plus in gentuta, Cutekins, Unicorn

  Copiii vor indragi unicornul de plus in gentuta Cutekins! Unicornul este realizat din plus moale la atingere, iar setul include si o geanta frumos colorata, astfel, vei putea sa iei unicornul peste tot. Pachetul contine:- 1 x jucarie de plus unicorn;- 1 x geanta de transport. Dimensiuni produs in ambalaj: 25 x 15 x 27 cmVarsta recomandata: 2 ani +

 • Jucarie de plus interactiva, Cutekins, Vaca Jucarii Bebelusi

  Jucarie de plus interactiva, Cutekins, Vaca

  Animalul dragut de la ferma va fi noul prieten cu care se vor juca cei mici! Prin apasarea burticii, jucaria de plus va produce exact sunetul pe care il face vacuta in viata reala! Jucaria de plus este fabricata din tesatura moale de inalta calitate, care este complet sigura si nu contine substante daunatoare sanatatii. Perfecta pentru jocurile de rol si incurajeaza abilitatile creative. Pachetul contine: 1 x jucarie de plus, vaca Dimensiuni produs in ambalaj: 10 x 6 x 12 cmVarsta recomandata: 12 luni + Nota! Produsul functioneaza cu 2 x baterii de tip AG13 (incluse).

 • Jucarie de plus interactiva, Cutekins, Capra Jucarii Bebelusi

  Jucarie de plus interactiva, Cutekins, Capra

  Animalul dragut de la ferma va fi noul prieten cu care se vor juca cei mici! Prin apasarea burticii, jucaria de plus va produce exact sunetul pe care il face caprita in viata reala! Jucaria de plus este fabricata din tesatura moale de inalta calitate, care este complet sigura si nu contine substante daunatoare sanatatii. Perfecta pentru jocurile de rol si incurajeaza abilitatile creative. Pachetul contine: 1 x jucarie de plus, capra Dimensiuni produs in ambalaj: 10 x 6 x 12 cmVarsta recomandata: 12 luni + Nota! Produsul functioneaza cu 2 x baterii de tip AG13 (incluse).

 • Jucarie de plus in gentuta, Cutekins, Ursulet Jucarii Bebelusi

  Jucarie de plus in gentuta, Cutekins, Ursulet

  Copiii vor indragi ursuletul de plus in gentuta Cutekins! Ursuletul este realizat din plus moale la atingere, iar setul include si o geanta frumos colorata, astfel, vei putea sa iei ursuletul peste tot. Pachetul contine:- 1 x jucarie de plus ursulet;- 1 x geanta de transport. Dimensiuni produs in ambalaj: 25.5 x 15 x 27 cmVarsta recomandata: 2 ani +

 • Jucarie de plus in gentuta, Cutekins, Catelus Jucarii Bebelusi

  Jucarie de plus in gentuta, Cutekins, Catelus

  Copiii vor indragi catelusul de plus in gentuta Cutekins! Catelusul este realizat din plus moale la atingere, iar setul include si o geanta frumos colorata, astfel, vei putea sa iei catelusul peste tot. Pachetul contine:- 1 x jucarie de plus catelus;- 1 x geanta de transport. Dimensiuni produs in ambalaj: 25.5 x 15 x 27 cmVarsta recomandata: 2 ani +

📕 Citeste ultimele articole

👋 Toate produsele sunt atent selectionate de catre echipa comandajucarii.ro. Este posibil sa castigam un comision pentru produsele pe care le veti cumpara.