Disney Minnie Mouse

Afișez toate cele 6 rezultate

 • Jucarie de plus interactiva, Disney Minnie Mouse Jucarii interactive

  Jucarie de plus interactiva, Disney Minnie Mouse

  Copiii pot canta si dansa in timp ce Disney Junior Minnie Mouse canta „Bow-Toon Minnie te asteapta!” Aceasta jucarie de plus interactiva are inimi roz pe pantofi si fundita ei se aprinde! Dimensiuni ambalaj: 15 x 13 x 32 cmVarsta recomandata: 3 ani +Nota! Articolul functioneaza cu 2 baterii tip AAA (incluse).

 • Casa de marcat, Minnie Mouse Jucarii de imitatie

  Casa de marcat, Minnie Mouse

  Distractia la cumparaturi nu se opreste niciodata cu casa de marcat Bowtique Disney Junior Minnie Mouse! Poate reda replicile distractive ale lui Minnie Mouse si sunete de casa de marcat realiste. Dimensiuni ambalaj: 29 x 16 x 18 cmVarsta recomandata: 3 ani +Nota! Articolul functioneaza cu 2 baterii tip AA (incluse).

 • Telefon Disney Minnie Mouse, Chat with me cell phone Jucarii de imitatie

  Telefon Disney Minnie Mouse, Chat with me cell phone

  Acest adorabil set include un telefon mobil cu lumini si sunete, care are fundita si urechi supradimensionate exact ca ale personajului Minnie Mouse. Apasati butonul pentru a activa replicile Minnie Mouse. Acest telefoane are o husa astfel incat sa poata fi purtat ca o poseta! Dispunand de lumini si sunete de telefon realiste, acest set este ideal pentru distractie.  Dimensiuni ambalaj: 21 x 4 x 19 cmVarsta recomandata: 3 ani +Nota! Articolul functioneaza cu 3 baterii tip AG13 (incluse).

 • Aparat foto pentru copii, Disney Minnie Mouse, Picture Perfect Jucarii interactive

  Aparat foto pentru copii, Disney Minnie Mouse, Picture Perfect

  Spuneti cheese cu camera foto Disney Junior Minnie Mouse Picture Perfect! Acest design adorabil al camerei este inspirat de fundtia cu buline roz a lui Minnie Mouse. Avand sunete si lumini realiste ale unei camere foto, copiii pot apasa butonul pentru a auzi replicile lui Minnie Mouse si pentru a urmari o fotografie care apare in partea de jos a camerei, fix ca la o camera foto instantanee. Aceasta camera de jucarie are chiar si un blit. Introduceti fotografia inapoi in camera pentru a face o alta fotografie! Dimensiuni ambalaj: 18 x 6 x 23 cmVarsta recomandata: 3 ani +Nota! Articolul functioneaza cu 3 baterii tip AG13 (incluse).

 • Set de joaca, Disney Minnie Mouse, trusa doctorului Jucarii de imitatie

  Set de joaca, Disney Minnie Mouse, trusa doctorului

  Acest set include tot ce are nevoie micutul dvs. pentru a finaliza un control. Setul pentru doctori Minnie Mouse Bow-Care include chiar si un stetoscop magic cu lumini si sunete! Cand vizita este finalizata, copiii isi pot aseza toate instrumentele medicale in geanta medicului pentru depozitare. Dimensiuni ambalaj: 42 x 9 x 33 cmVarsta recomandata: 3 ani +Nota! Articolul functioneaza cu 3 baterii tip AG13 (incluse).

 • Ceas Disney Minnie Mouse Jucarii interactive

  Ceas Disney Minnie Mouse

  Este timpul pentru distractia Disney Minnie Mouse! Acest ceas pentru copii are un aspect realist de ceas inteligent si urechile emblematice ale lui Minnie Mouse. Apasati butonul pentru a vedea urechile telefonului luminandu-se! Deschideti capacul pentru a auzi sunete si fraze Minnie Mouse. Setul include:- 1 x ceas de jucarie;- 2 curele interschimbabile. Dimensiune articol ambalat: 14 x 4 x 20 cmVarsta recomandata: 3 ani +

📕 Citeste ultimele articole

👋 Toate produsele sunt atent selectionate de catre echipa comandajucarii.ro. Este posibil sa castigam un comision pentru produsele pe care le veti cumpara.