Happy Kid

Afișez toate cele 33 de rezultate

 • Robot interactiv, Happy Kid, M.A.R.S. 18 cm, Rosu Jucarii interactive

  Robot interactiv, Happy Kid, M.A.R.S. 18 cm, Rosu

  Fantasticul robot M.A.R.S. Walking lupta impotriva raului de pe strazile orasului! Cu articulatii mobile, efecte sonore si un design realist, copiii vor adora sa se joace impreuna cu robotul razboinic! Prin apasarea butonului de pe corpul robotului, acesta incepe sa se deplaseze sa scoata sunete si sa lumineze.  Este o jucarie robotizata care ii ajuta pe copii sa isi dezvolte coordonarea mana-ochi, imaginatia si inteligenta creativa.  Lungime robot: 18 cmDimensiuni produs in ambalaj: 13,5 x 9,5 x 19 cmGreutate: 0,29 kg Baterii: Articolul functioneaza cu 2 baterii AAA de 1,5 V (incluse).

 • Robot Super Starrior, Happy Kid, M.A.R.S. Alb Jucarii interactive

  Robot Super Starrior, Happy Kid, M.A.R.S. Alb

  M.A.R.R.S Robot Super Starrior cu lumini intermitente jucaria ideala pentru cei mici! Robotul cu diferite efecte sonore si lumina, isi misca capul, bratele si picioarele in timp ce se deplaseaza! De altfel, puteti indeparta cu usurinta sabia laser tinuta de robot. Pachetul contine: Robot Super Starrior si accesorii. Dimensiuni articol ambalat: 17 x 12,5 x 28 cmVarsta recomandata: 3 ani + Baterii. Articolul functioneaza cu 2 baterii AA de 1,5 V (incluse).

 • Robot cu functii, Happy Kid, M.A.R.S. 17 cm, Rosu Jucarii interactive

  Robot cu functii, Happy Kid, M.A.R.S. 17 cm, Rosu

  Pregateste-te pentru jocuri pline de aventura cu acest robot razboinic! Cu articulatii mobile, efecte sonore si un design realist, copiii vor adora sa se joace impreuna cu robotul razboinic! Este o jucarie robotizata care ii ajuta pe copii sa isi dezvolte coordonarea mana-ochi, imaginatia si inteligenta creativa. Lungime robot: 17 cmDimensiuni produs ambalat: 13,5 x 9,5 x 20,5 cmGreutate: 0.31 kgVarsta recomandata: 3 ani + Bateriile: Articolul functioneaza cu 2 baterii AAA de 1,5 V. (incluse).

 • Robot dinozaur interactiv, Happy Kid, M.A.R.S. 25 cm Jucarii interactive

  Robot dinozaur interactiv, Happy Kid, M.A.R.S. 25 cm

  Esti gata sa descoperi misterul primelor epoci cu robotul Dinoforce Walking Light M.A.R.S. Cand butonul ON/OF de pe dinozaur este pus in modul ON, incepe conectarea robotului cu controlerul. Cand butonul de testare de pe dinozaur este apasat, gura dinozaurului incepe sa se deschida si sa se inchida, iar bratele incep sa se miste in timp ce merge. Dimensiunea dinozaurului: 25 cm Dimensiuni produs in ambalaj: 29,5 x 11 x 16,5 cmGreutate: 0,440 kg Baterii:- Telecomanda 3 x 1,5V AG13/LR44 (incluse)- Dinozaur este alimentat de 2 x 1,5V baterii AAA (incluse).

 • Dinozaur extraterestru, Happy Kid, M.A.R.S. 20 cm, Negru Jucarii interactive

  Dinozaur extraterestru, Happy Kid, M.A.R.S. 20 cm, Negru

  De acum cei mici vor putea sa puna in aplicare cele mai interesante jocuri din imaginatia lor cu acest dinozaur Alien M.A.R.S. cu efecte de sunet si lumina. Ochii dinozaurului au efecte de lumina precum si efecte sonore in timp ce se deplaseaza. Pentru cei care doresc sa adauge mai multa actiune la joc, puteti plasa mini figurina in zona ascunsa din corpul dinozaurului. Setul este format din:- 1 dinozaur- 1 figurina de 4 cm – 1 avion cu reactie de 6,5 cm Lungimea dinozaurului: 20 cmDimensiuni produs in ambalaj: 27,5 x 14,5 x 25,5 cm.Greutate: 0,61 kgVarsta recomandata: 3 ani + Baterii:  Articolul functioneaza cu 3 baterii AAA de 1,5 V (incluse).

 • Robot Extreme Fighter, Happy Kid, Major Heroes, Albastru Jucarii interactive

  Robot Extreme Fighter, Happy Kid, Major Heroes, Albastru

  Pregateste-te pentru jocuri pline de aventura cu Robotul Extreme Fighter! Robotul cu o lungime de 28 cm este controlat prin intermediul unei telecomenzi si are caracteristici realiste specifice cu efecte sonore si luminoase. Robotul functioneaza cu infrarosu. Prin urmare, pentru ca robotul sa-si execute comenzile, lampa telecomenzii trebuie sa vada lumina rosie din ochii robotului, numai in acest fel robotul functioneaza. Pachetul contine: – 1x robot- 1x arma- 1x scut- 1x telecomanda. Lungime robot: 28 cmDimensiuni produs ambalat: 24 x 4 x 32 cmVarsta recomandata: 3 ani + Baterii: – Robot: functioneaza cu 4 baterii AA de 1,5 V. (incluse).- Telecomanda: functioneaza cu 3 baterii LR44 de 1,5V (incluse).

 • Robot interactiv, Happy Kid, M.A.R.S. Ultimate Dinoforce, Negru Jucarii interactive

  Robot interactiv, Happy Kid, M.A.R.S. Ultimate Dinoforce, Negru

  Pune in aplicare cele mai interesante jocuri din imaginatia ta cu acest robot Dinoforce M.A.R.S. Apasa pe buton pentru a descoperi efectele de lumina din ochii dinozaurului, precum si efectele sonore. Aceasta jucarie ii ajuta pe copiii tai sa-si dezvolte imaginatia, concentrarea, motricitatea fina, abilitatile sociale si creativitatea prin jocurile cu prietenii lor. Este o modalitate distractiva si interactiva de a stimula dezvoltarea copilului, oferindu-i ocazia de a explora si de a-si pune in practica abilitatile cognitive si sociale intr-un mod captivant. Pachetul contine:- 1x robot interactiv, negru;- 1x mini figurina. Baterii: Articolul functioneaza cu 3 baterii de tip AAA (incluse).

 • Robot transformabil, Happy Kid, M.A.R.S. Jet Fighter Jucarii interactive

  Robot transformabil, Happy Kid, M.A.R.S. Jet Fighter

  Cu acest robot Combat Tank usor transformabil din seria MARS Converters, copiii vor putea acum sa se joace transformand din avion in robot si din robot inapoi in avion! Dimensiuni produs in ambalaj: 24,5 x 9,5 x 29,5 cmVarsta recomandata: 3 ani +

 • Robot dragon cu lumini si sunete, Happy Kid, M.A.R.S. 18 cm, Albastru Jucarii interactive

  Robot dragon cu lumini si sunete, Happy Kid, M.A.R.S. 18 cm, Albastru

  Pregateste-te pentru jocurile pline de aventura cu dragonul cu sunet si lumina si figurina razboinica! Dragonul robot are aripi mobile, efecte de sunet si lumina si un design detaliat. Cu figurina eroului razboinic inclusa in set, jocul este acum mai realist si mai distractiv! Setul este format din: – 1 dragon- 1 figurina. Dimensiunei produs in ambalaj: 27 x 12,5 x 14,5 cm.Greutate: 0,39 kg Baterii: Articolul functioneaza cu 3 baterii AG13 de 1,5V (incluse).

 • Robot blindat cu lumini si sunete, Happy Kid, M.A.R.S. 18 cm, Portocaliu Jucarii interactive

  Robot blindat cu lumini si sunete, Happy Kid, M.A.R.S. 18 cm, Portocaliu

  In razboiul intergalactic, cel mai puternic va castiga! Cu articulatii mobile, efecte sonore si un design realist, copiii vor adora sa se joace impreuna cu robotul razboinic Light Armored! Prin apasarea butonului de pe corpul robotului, acesta incepe sa se deplaseze sa scoata sunete si sa lumineze.  Este o jucarie robotizata care ii ajuta pe copii sa isi dezvolte coordonarea mana-ochi, imaginatia si inteligenta creativa. Setul este format din: robot si figurina. Dimensiunea robotului: 18 cmDimensiune figurina: 4 cmDimensiuni produs in ambalaj: 14 x 10,5 x 19,7 cmGreutate: 0,34 kg Baterii: Articolul functioneaza cu 2 baterii AAA de 1,5 V (incluse)  

 • Robot interactiv, Happy Kid, Major Heroes, Pompier Jucarii interactive

  Robot interactiv, Happy Kid, Major Heroes, Pompier

  Pregateste-te pentru jocuri pline de aventura cu robotul interactiv Hero Walking! Cu articulatii mobile, efecte sonore si un design realist, copiii vor adora sa se joace impreuna cu robotul erou! Este o jucarie robotizata care ii ajuta pe copii sa isi dezvolte coordonarea mana-ochi, imaginatia si inteligenta creativa. Dimensiuni produs ambalat: 14,5 x 10 x 22,5 cmVarsta recomandata: 3 ani + Bateriile: Articolul functioneaza cu 2 baterii AAA de 1,5 V. (neincluse).

 • Robot dragon cu lumini si sunete, Happy Kid, M.A.R.S. 18 cm, Verde Jucarii interactive

  Robot dragon cu lumini si sunete, Happy Kid, M.A.R.S. 18 cm, Verde

  Pregateste-te pentru jocurile pline de aventura cu dragonul cu sunet si lumina si figurina razboinica! Dragonul robot are aripi mobile, efecte de sunet si lumina si un design detaliat. Cu figurina eroului razboinic inclusa in set, jocul este acum mai realist si mai distractiv! Setul este format din: – 1 dragon- 1 figurina. Dimensiunei produs in ambalaj: 27 x 12,5 x 14,5 cm.Greutate: 0,39 kg Baterii: Articolul functioneaza cu 3 baterii AG13 de 1,5V (incluse).

 • Robot Extreme Fighter, Happy Kid, Major Heroes, Rosu Jucarii interactive

  Robot Extreme Fighter, Happy Kid, Major Heroes, Rosu

  Pregateste-te pentru jocuri pline de aventura cu Robot Extreme Fighter! Robotul cu o lungime de 28 cm este controlat prin intermediul unei telecomenzi si are caracteristici realiste specifice cu efecte sonore si luminoase. Robotul functioneaza cu infrarosu. Prin urmare, pentru ca robotul sa-si execute comenzile, lampa telecomenzii trebuie sa vada lumina rosie din ochii robotului, numai in acest fel robotul functioneaza. Pachetul contine: – 1x robot- 1x arma- 1x scut- 1x telecomanda. Lungime robot: 28 cmDimensiuni produs ambalat: 24 x 4 x 32 cmVarsta recomandata: 3 ani + Baterii: – Robot: functioneaza cu 4 baterii AA de 1,5 V. (incluse).- Telecomanda: functioneaza cu 3 baterii LR44 de 1,5V (incluse).

 • Robot Turbotron, Happy Kid, M.A.R.S. Albastru Jucarii interactive

  Robot Turbotron, Happy Kid, M.A.R.S. Albastru

  Pregateste-te pentru jocuri pline de aventura cu Robot Turbotron! Robotul cu o lungime de 30 cm caracteristici realiste specifice cu efecte sonore si luminoase. Lungime robot: 30 cmDimensiuni produs ambalat: 23 x 14.6 x 35.2 cmVarsta recomandata: 3 ani + Baterii: Articolul functioneaza cu 3 baterii AA de 1,5 V. (incluse).

 • Robot cu functii, Happy Kid, M.A.R.S. 20 cm Jucarii interactive

  Robot cu functii, Happy Kid, M.A.R.S. 20 cm

  Pregateste-te pentru jocuri pline de aventura cu Robo One M.A.R.S. cel mai indragit razboinic! Robotul cu o inaltime de 20 cm are caracteristici realiste si articulatii mobile. Poti observa efectele luminoase atunci cand este apasat butonul de pe robot. Este o jucarie care ii ajuta sa isi dezvolte coordonarea mana-ochi, imaginatia si inteligenta creativa. Dimensiune robot: 20 cmDimensiuni produs in ambalaj: 15 x 9,5 x 23 cmVarsta recomandata: 3 ani + Baterii: Articolul functioneaza cu 2 baterii AAA de 1,5 V (incluse).

 • Robot cu functii, Happy Kid, M.A.R.S. 17 cm, Portocaliu Jucarii interactive

  Robot cu functii, Happy Kid, M.A.R.S. 17 cm, Portocaliu

  Pregateste-te pentru jocuri pline de aventura cu acest robot razboinic! Cu articulatii mobile, efecte sonore si un design realist, copiii vor adora sa se joace impreuna cu robotul razboinic! Este o jucarie robotizata care ii ajuta pe copii sa isi dezvolte coordonarea mana-ochi, imaginatia si inteligenta creativa. Lungime robot: 17 cmDimensiuni produs ambalat: 13,5 x 9,5 x 20,5 cmGreutate: 0.31 kgVarsta recomandata: 3 ani + Bateriile: Articolul functioneaza cu 2 baterii AAA de 1,5 V. (incluse).

 • Robot interactiv, Happy Kid, M.A.R.S. 18 cm, Albastru Jucarii interactive

  Robot interactiv, Happy Kid, M.A.R.S. 18 cm, Albastru

  Fantasticul robot M.A.R.S. Walking lupta impotriva raului de pe strazile orasului! Cu articulatii mobile, efecte sonore si un design realist, copiii vor adora sa se joace impreuna cu robotul razboinic! Prin apasarea butonului de pe corpul robotului, acesta incepe sa se deplaseze sa scoata sunete si sa lumineze.  Este o jucarie robotizata care ii ajuta pe copii sa isi dezvolte coordonarea mana-ochi, imaginatia si inteligenta creativa.  Lungime robot: 18 cmDimensiuni produs in ambalaj: 13,5 x 9,5 x 19 cmGreutate: 0,29 kg Baterii: Articolul functioneaza cu 2 baterii AAA de 1,5 V (incluse).

 • Dinozaur cu lumini si sunete, Happy Kid, M.A.R.S. 14 cm, Rosu Jucarii interactive

  Dinozaur cu lumini si sunete, Happy Kid, M.A.R.S. 14 cm, Rosu

  De acum cei mici vor putea sa puna in aplicare cele mai interesante jocuri din imaginatia lor cu acest dinozaur Dinoforce M.A.R.S. cu efecte de sunet si lumina. Apasa pe buton pentru a descoperi efectele de lumina din ochii dinozaurului precum si efectele sonore. Ii ajuta pe copiii dvs. sa isi dezvolte imaginatia, concentrarea, motricitatea fina, socializarea si creativitatea prin jocurile cu prietenii lor. Lungimea dinozaurului: 14 cmDimensiuni produs in ambalaj: 17,5 x 10,5 x 14,5 cmGreutate: 0,2 kgVarsta recomandata: 3 ani + Baterii:  Articolul functioneaza cu 2 baterii AG13/LR44 de 1,5V (incluse). 

 • Dinozaur cu lumini si sunete, Happy Kid, M.A.R.S. 14 cm, Albastru Jucarii interactive

  Dinozaur cu lumini si sunete, Happy Kid, M.A.R.S. 14 cm, Albastru

  De acum cei mici vor putea sa puna in aplicare cele mai interesante jocuri din imaginatia lor cu acest dinozaur Dinoforce M.A.R.S. cu efecte de sunet si lumina. Apasa pe buton pentru a descoperi efectele de lumina din ochii dinozaurului precum si efectele sonore. Ii ajuta pe copiii dvs. sa isi dezvolte imaginatia, concentrarea, motricitatea fina, socializarea si creativitatea prin jocurile cu prietenii lor. Lungimea dinozaurului: 14 cmDimensiuni produs in ambalaj: 17,5 x 10,5 x 14,5 cmGreutate: 0,2 kgVarsta recomandata: 3 ani + Baterii:  Articolul functioneaza cu 2 baterii AG13/LR44 de 1,5V (incluse). 

 • Robot interactiv, Happy Kid, M.A.R.S. 18 cm, Alb Jucarii interactive

  Robot interactiv, Happy Kid, M.A.R.S. 18 cm, Alb

  Fantasticul robot M.A.R.S. Walking lupta impotriva raului de pe strazile orasului! Cu articulatii mobile, efecte sonore si un design realist, copiii vor adora sa se joace impreuna cu robotul razboinic! Prin apasarea butonului de pe corpul robotului, acesta incepe sa se deplaseze sa scoata sunete si sa lumineze.  Este o jucarie robotizata care ii ajuta pe copii sa isi dezvolte coordonarea mana-ochi, imaginatia si inteligenta creativa.  Lungime robot: 18 cmDimensiuni produs in ambalaj: 13,5 x 9,5 x 19 cmGreutate: 0,29 kg Baterii: Articolul functioneaza cu 2 baterii AAA de 1,5 V (incluse).

 • Robot interactiv, Happy Kid, M.A.R.S. Ultimate Dinoforce, Verde Jucarii interactive

  Robot interactiv, Happy Kid, M.A.R.S. Ultimate Dinoforce, Verde

  Fantasticul robot dinozaur M.A.R.S. lupta impotriva raului de pe strazile orasului! Cu articulatii mobile, efecte sonore si un design realist, copiii vor adora sa se joace impreuna cu robotul razboinic! Cu efecte sonore captivante, fiecare miscare a robotului este insotita de sunete dramatice si entuziasmante, crescand nivelul de imersiune in universul sau de lupta. Aceste efecte sonore imbogatesc experienta de joc, stimuland creativitatea si oferind copiilor senzatia ca sunt implicati intr-o misiune extraordinara pentru a salva orasul de fortele malefice. Pachetul contine:- 1x robot interactiv, verde;- 1x mini figurina. Baterii: Articolul functioneaza cu 3 baterii de tip AAA (incluse).

 • Robot interactiv, Happy Kid, Major Heroes, Politist Jucarii interactive

  Robot interactiv, Happy Kid, Major Heroes, Politist

  Pregateste-te pentru jocuri pline de aventura cu robotul politist Hero Walking! Cu articulatii mobile, efecte sonore si un design realist, copiii vor adora sa se joace impreuna cu robotul erou ! Este o jucarie robotizata care ii ajuta pe copii sa isi dezvolte coordonarea mana-ochi, imaginatia si inteligenta creativa. Dimensiuni produs ambalat: 14,5 x 10 x 22,5 cmVarsta recomandata: 3 ani + Bateriile: Articolul functioneaza cu 2 baterii AAA de 1,5 V. (neincluse).

 • Robot interactiv, Happy Kid, M.A.R.S. 18 cm, Negru Jucarii interactive

  Robot interactiv, Happy Kid, M.A.R.S. 18 cm, Negru

  Fantasticul robot M.A.R.S. Walking lupta impotriva raului de pe strazile orasului! Cu articulatii mobile, efecte sonore si un design realist, copiii vor adora sa se joace impreuna cu robotul razboinic! Prin apasarea butonului de pe corpul robotului, acesta incepe sa se deplaseze sa scoata sunete si sa lumineze.  Este o jucarie robotizata care ii ajuta pe copii sa isi dezvolte coordonarea mana-ochi, imaginatia si inteligenta creativa.  Lungime robot: 18 cmDimensiuni produs in ambalaj: 13,5 x 9,5 x 19 cmGreutate: 0,29 kg Baterii: Articolul functioneaza cu 2 baterii AAA de 1,5 V (incluse).

 • Robot Super Starrior, Happy Kid, M.A.R.S. Negru Jucarii interactive

  Robot Super Starrior, Happy Kid, M.A.R.S. Negru

  M.A.R.R.S Robot Super Starrior cu lumini intermitente jucaria ideala pentru cei mici! Robotul cu diferite efecte sonore si lumina, isi misca capul, bratele si picioarele in timp ce se deplaseaza! De altfel, puteti indeparta cu usurinta sabia laser tinuta de robot. Pachetul contine: Robot Super Starrior si accesorii. Dimensiuni articol ambalat: 17 x 12,5 x 28 cmVarsta recomandata: 3 ani + Baterii. Articolul functioneaza cu 2 baterii AA de 1,5 V (incluse).

 • Dinozaur cu lumini si sunete, Happy Kid, M.A.R.S. 14 cm, Portocaliu Jucarii interactive

  Dinozaur cu lumini si sunete, Happy Kid, M.A.R.S. 14 cm, Portocaliu

  De acum cei mici vor putea sa puna in aplicare cele mai interesante jocuri din imaginatia lor cu acest dinozaur Dinoforce M.A.R.S. cu efecte de sunet si lumina. Apasa pe buton pentru a descoperi efectele de lumina din ochii dinozaurului precum si efectele sonore. Ii ajuta pe copiii dvs. sa isi dezvolte imaginatia, concentrarea, motricitatea fina, socializarea si creativitatea prin jocurile cu prietenii lor. Lungimea dinozaurului: 14 cmDimensiuni produs in ambalaj: 17,5 x 10,5 x 14,5 cmGreutate: 0,2 kgVarsta recomandata: 3 ani + Baterii:  Articolul functioneaza cu 2 baterii AG13/LR44 de 1,5V (incluse). 

 • Robot cu functii, Happy Kid, M.A.R.S. 17 cm, Albastru Jucarii interactive

  Robot cu functii, Happy Kid, M.A.R.S. 17 cm, Albastru

  Pregateste-te pentru jocuri pline de aventura cu acest robot razboinic! Cu articulatii mobile, efecte sonore si un design realist, copiii vor adora sa se joace impreuna cu robotul razboinic! Este o jucarie robotizata care ii ajuta pe copii sa isi dezvolte coordonarea mana-ochi, imaginatia si inteligenta creativa. Lungime robot: 17 cmDimensiuni produs ambalat: 13,5 x 9,5 x 20,5 cmGreutate: 0.31 kgVarsta recomandata: 3 ani + Bateriile: Articolul functioneaza cu 2 baterii AAA de 1,5 V. (incluse).

 • Dinozaur extraterestru, Happy Kid, M.A.R.S. 20 cm, Rosu Jucarii interactive

  Dinozaur extraterestru, Happy Kid, M.A.R.S. 20 cm, Rosu

  De acum cei mici vor putea sa puna in aplicare cele mai interesante jocuri din imaginația lor cu acest dinozaur Alien M.A.R.S. cu efecte de sunet si lumina. Ochii dinozaurului au efecte de lumina precum si efecte sonore in timp ce se deplaseaza. Pentru cei care doresc sa adauge mai multa actiune la joc, puteti plasa mini figurina in zona ascunsa din corpul dinozaurului. Setul este format din:- 1 dinozaur- 1 figurina de 4 cm – 1 avion cu reactie de 6,5 cm Lungimea dinozaurului: 20 cmDimensiuni produs in ambalaj: 27,5 x 14,5 x 25,5 cm.Greutate: 0,61 kgVarsta recomandata: 3 ani + Baterii:  Articolul functioneaza cu 3 baterii AAA de 1,5 V (incluse).

 • Robot blindat cu lumini si sunete, Happy Kid, M.A.R.S. 18 cm, Turcoaz Jucarii interactive

  Robot blindat cu lumini si sunete, Happy Kid, M.A.R.S. 18 cm, Turcoaz

  In razboiul intergalactic, cel mai puternic va castiga! Cu articulatii mobile, efecte sonore si un design realist, copiii vor adora sa se joace impreuna cu robotul razboinic Light Armored! Prin apasarea butonului de pe corpul robotului, acesta incepe sa se deplaseze sa scoata sunete si sa lumineze.  Este o jucarie robotizata care ii ajuta pe copii sa isi dezvolte coordonarea mana-ochi, imaginatia si inteligenta creativa. Setul este format din: robot si figurina. Dimensiunea robotului: 18 cmDimensiune figurina: 4 cmDimensiuni produs in ambalaj: 14 x 10,5 x 19,7 cmGreutate: 0,34 kg Baterii: Articolul functioneaza cu 2 baterii AAA de 1,5 V (incluse)  

 • Robot transformabil, Happy Kid, M.A.R.S. Combat Tank Jucarii interactive

  Robot transformabil, Happy Kid, M.A.R.S. Combat Tank

  Cu acest robot Combat Tank usor transformabil din seria MARS Converters, copiii vor putea acum sa se joace transformand din tanc in robot si din robot inapoi in tanc! Dimensiuni produs in ambalaj: 24,5 x 9,5 x 29,5 cm

 • Robot Turbotron, Happy Kid, M.A.R.S. Rosu Jucarii interactive

  Robot Turbotron, Happy Kid, M.A.R.S. Rosu

  Pregateste-te pentru jocuri pline de aventura cu Robot Turbotron! Robotul cu o lungime de 30 cm caracteristici realiste specifice cu efecte sonore si luminoase. Lungime robot: 30 cmDimensiuni produs ambalat: 23 x 14.6 x 35.2 cmVarsta recomandata: 3 ani + Baterii: Articolul functioneaza cu 3 baterii AA de 1,5 V. (incluse).

 • Robot cu functii, Happy Kid, M.A.R.S. 17 cm, Negru Jucarii interactive

  Robot cu functii, Happy Kid, M.A.R.S. 17 cm, Negru

  Pregateste-te pentru jocuri pline de aventura cu acest robot razboinic! Cu articulatii mobile, efecte sonore si un design realist, copiii vor adora sa se joace impreuna cu robotul razboinic! Este o jucarie robotizata care ii ajuta pe copii sa isi dezvolte coordonarea mana-ochi, imaginatia si inteligenta creativa. Lungime robot: 17 cmDimensiuni produs ambalat: 13,5 x 9,5 x 20,5 cmGreutate: 0.31 kgVarsta recomandata: 3 ani + Bateriile: Articolul functioneaza cu 2 baterii AAA de 1,5 V. (incluse).

 • Robot blindat cu lumini si sunete, Happy Kid, M.A.R.S. 18 cm, Albastru Jucarii interactive

  Robot blindat cu lumini si sunete, Happy Kid, M.A.R.S. 18 cm, Albastru

  In razboiul intergalactic, cel mai puternic va castiga! Cu articulatii mobile, efecte sonore si un design realist, copiii vor adora sa se joace impreuna cu robotul razboinic Light Armored! Prin apasarea butonului de pe corpul robotului, acesta incepe sa se deplaseze sa scoata sunete si sa lumineze.  Este o jucarie robotizata care ii ajuta pe copii sa isi dezvolte coordonarea mana-ochi, imaginatia si inteligenta creativa. Setul este format din: robot si figurina. Dimensiunea robotului: 18 cmDimensiune figurina: 4 cmDimensiuni produs in ambalaj: 14 x 10,5 x 19,7 cmGreutate: 0,34 kg Baterii: Articolul functioneaza cu 2 baterii AAA de 1,5 V (incluse)  

 • Dinozaur cu lumini si sunete, Happy Kid, M.A.R.S. 14 cm, Verde Jucarii interactive

  Dinozaur cu lumini si sunete, Happy Kid, M.A.R.S. 14 cm, Verde

  De acum cei mici vor putea sa puna in aplicare cele mai interesante jocuri din imaginatia lor cu acest dinozaur Dinoforce M.A.R.S. cu efecte de sunet si lumina. Apasa pe buton pentru a descoperi efectele de lumina din ochii dinozaurului precum si efectele sonore. Ii ajuta pe copiii dvs. sa isi dezvolte imaginatia, concentrarea, motricitatea fina, socializarea si creativitatea prin jocurile cu prietenii lor. Lungimea dinozaurului: 14 cmDimensiuni produs in ambalaj: 17,5 x 10,5 x 14,5 cmGreutate: 0,2 kgVarsta recomandata: 3 ani + Baterii:  Articolul functioneaza cu 2 baterii AG13/LR44 de 1,5V (incluse). 

📕 Citeste ultimele articole

👋 Toate produsele sunt atent selectionate de catre echipa comandajucarii.ro. Este posibil sa castigam un comision pentru produsele pe care le veti cumpara.