Hommy

Afișez toate cele 2 rezultate

  • Masina de spalat vase cu lumini si sunete, Hommy Jucarii de imitatie

    Masina de spalat vase cu lumini si sunete, Hommy

    Cu masina de spalat vase, Hommy Dishwasher copii pot intra cu usurinta in rol, invatand astfel despre responsabilitate si rutina zilnica, iar datorita functiilor de sunet si lumina ale masinii, jocurile devin foarte distractive! Atunci cand apasati butonul rosu de pornire, masina devine gata de functionare. Butoanele ” + ” si ” – ” permit reglarea timpii de spalare (timpii nu sunt in timp real), ceea ce adauga o nota de realism la experienta de joc. Sunetele apei in timpul spalarii si cele de deschidere si inchidere a usii contribuie la crearea unei simulari realiste a procesului de spalare a vaselor, permitand copiilor sa se simta ca si cum ar fi intr-o bucatarie adevarata. Pachetul contine:- 1x masina de spalat vase;- 3x farfurii, cutite, linguri si furculite. Dimensiunea produsului: 16 x 23 cm Baterii! Masina functioneaza cu 2 baterii AA de 1,5 V (incluse).

  • Masina de spalat cu lumini si sunete, Hommy Jucarii de imitatie

    Masina de spalat cu lumini si sunete, Hommy

    Masina de spalat Hommy promite sa ofere o experienta de joc captivanta! Cu functii de sunet si lumina, aceasta jucarie adauga o nota de realitate jocurilor imaginative ale celor mici. Atunci cand apasati butonul rosu de pornire, masina intra in functiune, iar tamburul se roteste, sunetele apei si cele de deschidere si inchidere a usii in timpul spalarii creeaza o simulare realista a procesului de spalare. Aceasta jucarie nu doar stimuleaza imaginatia copiilor, dar ii implica si intr-o activitate interactiva, permitandu-le sa exploreze si sa invete despre lumea adultilor intr-un mod distractiv si sigur. Dimensiunea produsului: 18 x 25 cm Baterii! Masina functioneaza cu 3 baterii AA de 1,5 V (incluse).

📕 Citeste ultimele articole

👋 Toate produsele sunt atent selectionate de catre echipa comandajucarii.ro. Este posibil sa castigam un comision pentru produsele pe care le veti cumpara.