Imaginext

Afișez toate cele 11 rezultate

 • Set de joaca, Imaginext, DC Super Friends, Bat-Tech Tank, GVW26 Jucarii interactive

  Set de joaca, Imaginext, DC Super Friends, Bat-Tech Tank, GVW26

  Tinerii luptatori il pot ajuta pe Batman sa invinga super-raufacatorii din Gotham City cu setul de joaca Imaginext DC Super Friends Bat-Tech. ​Batman poate proteja strazile si cerurile orasului cu acest set care include un Bat-Tech Tank. ​La apasarea unui buton, pieptul figurii se va lumina in timp ce Tancul Bat-Tech lanseaza un proiectil pentru a-i alunga pe cei rai. Batman salveaza situatia din nou! Setul contine: – 1 x vehicul Bat-Tech Tank;- 1 x figurina Batman;- 1 x proiectil. Dimensiunea articolului in ambalaj: 21.5 x 10 x 19 cmVarsta recomandata: 3 ani + Nota: Articolul functioneaza cu 3 baterii de tip AG13/LR44 (incluse).

 • Set de joaca, Imaginext, DC Super Friends, Bat-Tech Batmobile, GWT24 Jucarii interactive

  Set de joaca, Imaginext, DC Super Friends, Bat-Tech Batmobile, GWT24

  Fanii lui Batman si ai abilitatilor sale de supererou vor adora Batmobilul Bat-Tech DC Super Friends de la Imaginext.  ​Batman poate proteja strazile si cerurile orasului cu acest set care include un Batmobil. ​Apasati pe tragaci pentru a pune vehiculul in modul de zbor si trageti cu rachete din lansatorul ascuns.  Asezati figurina pe scaunul soferului si apasati pe tragaci pentru a vedea lumina din piept ! Pune figurina in setul Imaginext Bat-Tech Batcave pentru mai multa actiune cu lumini.  Setul contine: – 1 x vehicul Batmobil Bat-Tech;- 1 x figurina Batman;- 2 x proiectile. Dimensiunea articolului in ambalaj: 11 x 28 x 25.5 cmVarsta recomandata: 3 ani + Nota: Articolul functioneaza cu 3 baterii de tip AG13/LR44 (incluse).

 • Set de joaca, Imaginext, DC Super Friends, Batman Insider Exo Suit, HGX98 Jucarii interactive

  Set de joaca, Imaginext, DC Super Friends, Batman Insider Exo Suit, HGX98

  Setul de figurine robot Imaginext DC Super Friends Batman Insider & Exo Suit le permite copiilor sa duca povestile cu super eroi la un alt nivel.  Cu Super-Vilaini in libertate, Batman scoate cel mai mare gadget al sau: Exo Suit.  Copiii pot plasa figurina in cabina robotului si pot trimite puternicul duo la salvare! Setul contine:- 1 x robot Exo Suit;- 1 x figurina Batman;- 4 accesorii de lupta. Inaltime robot: 30 cmInaltime figurina: 7.6 cmDimensiunea articolului in ambalaj: 30.5 x 11.5 x 28 cmVarsta recomandata: 3 ani + Nota: Articolul functioneaza cu baterii!

 • Set de joaca, Imaginext, DC Super Friends, Batman Battling Robot, HGX79 Jucarii interactive

  Set de joaca, Imaginext, DC Super Friends, Batman Battling Robot, HGX79

  Lupta pentru Gotham City atinge proportii epice cu acest set de figurine, Batman si Robotu de lupta Imaginext DC Super Friends. Cu Super-Villains in libertate, tinerii luptatori il pot pune pe Batman in costumul sau robot si pot apasa butonul de sus pentru a vedea cum trunchiul figurii se aprinde si se pregatesc pentru actiune. Ambele brate ale costumului are actiuni interesante, inclusiv un lansator de proiectile si o miscare de taiere, pe care copiii sa le activeze in timp ce isi creeaza propriile povesti. Setul contine: – 1 x robot;- 1 x figurina Batman;- 1 x proiectil. Dimensiunea articolului in ambalaj:  21.5 x 10 x 19 cmVarsta recomandata: 3 ani + Nota: Articolul functioneaza cu 3 baterii de tip AG13/LR44 (incluse).

 • Set de joaca, Imaginext, DC Super Friends, Bat-Tech Racing Batmobile, HFD48 Jucarii interactive

  Set de joaca, Imaginext, DC Super Friends, Bat-Tech Racing Batmobile, HFD48

  Cand Super-Villains incep sa faca ravagii in Gotham City, Batman se indreapta spre lupta cu Batmobilul Bat-Tech Racing.  ​Batman poate proteja strazile si cerurile orasului cu acest set care include un Batmobilul Bat-Tech Racing. ​La apasarea unui buton, pieptul figurii se va lumina in timp ce Batmobilul Bat-Tech Racing lanseaza cele 2 proiectile pentru a-i alunga pe cei rai. Batman salveaza situatia din nou! Setul contine: – 1 x vehicul Batmobilul Bat-Tech Racing;- 1 x figurina Batman;- 2 x proiectile. Dimensiunea articolului in ambalaj: 21.5 x 10 x 19 cmVarsta recomandata: 3 ani + Nota: Articolul functioneaza cu 3 baterii de tip AG13/LR44 (incluse).

 • Set de joaca, Imaginext, DC Super Friends, Batmobile, HGX96 Jucarii interactive

  Set de joaca, Imaginext, DC Super Friends, Batmobile, HGX96

  Fanii lui Batman si ai abilitatilor sale de supererou vor adora Batmobilul cu lumini si sunete DC Super Friends de la Imaginext.  ​Batman poate proteja strazile si cerurile orasului cu acest set care include un Batmobil. ​Apasati pe tragaci pentru a  trage cu rachete din lansatorul ascuns. Asezati figurina pe scaunul soferului si apasati pe tragaci pentru a vedea lumina din piept ! Setul contine: – 1 x vehicul Batmobil;- 1 x figurina Batman;- 1 x proiectil. Dimensiunea articolului in ambalaj: 30.5 x 11.5 x 28 cmVarsta recomandata: 3 ani + Nota: Articolul functioneaza cu 3 baterii de tip AA (incluse).

 • Set de joaca, Imaginext, DC Super Friends, Joker Battling Robot, HGX80 Jucarii interactive

  Set de joaca, Imaginext, DC Super Friends, Joker Battling Robot, HGX80

  Lupta pentru Gotham City atinge proportii epice cu acest set de figurine, Joker si Robotu de lupta Imaginext DC Super Friends. Cel mai mare dusman al lui Batman este gata sa raspandeasca raul si haosul peste tot cu costumul sau de robot cu proiectile. Cei micii il pot pune pe Joker in costumul sau robot si pot apasa butonul de sus pentru a vedea cum trunchiul figurii se aprinde si se pregatesc pentru actiune. Ambele brate ale costumului are actiuni interesante, inclusiv un lansator de proiectile si o miscare de taiere, pe care copiii sa le activeze in timp ce isi creeaza propriile povesti. Setul contine: – 1 x robot;- 1 x figurina Joker;- 1 x proiectil;- 1x ciocan. Dimensiunea articolului in ambalaj:  21.5 x 10 x 19 cmVarsta recomandata: 3 ani + Nota: Articolul functioneaza cu 3 baterii de tip AG13/LR44 (incluse).

 • Set de joaca, Imaginext, DC Super Friends, Joker Insider LaffBot, HKN47 Jucarii interactive

  Set de joaca, Imaginext, DC Super Friends, Joker Insider LaffBot, HKN47

  Setul de figurine robot Imaginext DC Super Friends Joker Insider and LaffBot le permite copiilor sa duca povestile cu super eroi la un alt nivel.  Copiii pot plasa figurina Joker in cabina robotului si il pot trimite sa faca ravagii in oras! Setul contine:- 1 x robot LaffBot- 1 x figurina Joker;- 4 accesorii de lupta. Inaltime robot: 30 cmInaltime figurina: 7.6 cmDimensiunea articolului in ambalaj: 30.5 x 11.5 x 28 cmVarsta recomandata: 3 ani +

 • Set de joaca, Imaginext DC Super Friends, Celula lui Batman Jucarii interactive

  Set de joaca, Imaginext DC Super Friends, Celula lui Batman

  Tinerii luptatori il pot ajuta pe Batman sa invinga super-raufacatorii din Gotham City cu setul de joaca Imaginext DC Super Friends. Batman pot sa se “alimenteze” pentru lupta in camera de putere, care lumineaza figurina si are efecte sonore cool pe masura ce copiii rotesc Power Pad-ul.  Apoi, copiii pot roti simbolul urias al liliacului pentru a muta diferite zone ale setului de joaca, astfel incat Batman sa poata sari in actiune, fie lansand proiectile, fie “zburand” cu Batwing! Setul de joaca are, de asemenea, o capcana care poate fi deschisa si o celula de inchisoare pentru a-i inchide pe baietii rai. Setul este format din:- ansamblu de joaca, celula;- 1 x figurina;- 1 x lansator;- 2 x proiectile;- 3 x accesorii. Dimensiuni produs in ambalaj:  42 x 13.5 x 40.5 cmVarsta recomandata: 3 ani + Nota: Articolul functioneaza cu 3 baterii de tip AA LR6 (incluse).

 • Set de joaca, Imaginext, DC Super Friends, Inchisoarea lui Gotham, HHP81 Jucarii interactive

  Set de joaca, Imaginext, DC Super Friends, Inchisoarea lui Gotham, HHP81

  Tinerii luptatori il pot ajuta pe Batman sa invinga super-raufacatorii din Gotham City cu setul de joaca Imaginext DC Super Friends. Copiii pot pregati scena pentru povesti captivante despre supereroi si raufacatori cu acest set de joaca Imaginext DC Super Friends Gotham City Jail, cu Batman, Joker, lumini si celule care se deschid. Deschideti usile celulei pentru a elibera raufacatorul Gotham City, rotind simbolul urias al liliacului. Setul contine: – 1 x figurina Batman;- 1 x figurina Joker;- 1x semn liliac;- ansamblu inchisoare. Dimensiunea articolului in ambalaj: 32 x 12.8 x 28 cmVarsta recomandata: 3 ani + Nota: Articolul functioneaza cu 3 baterii de tip AG13/LR44 (incluse).

 • Set de joaca, Imaginext, DC Super Friends, Batman Insider & Exo Suit, Gri, HMK88 Jucarii interactive

  Set de joaca, Imaginext, DC Super Friends, Batman Insider & Exo Suit, Gri, HMK88

  Setul de figurine robot Imaginext DC Super Friends Batman Insider & Exo Suit le permite copiilor sa duca povestile cu super eroi la un alt nivel. Dispunand de lumini si sunete grozave, plus 4 accesorii de lupta, acest set de figurine robot prietenos este plin de jocuri interesante. Cu Super-Vilaini in libertate, Batman scoate cel mai mare gadget al sau: Exo Suit.  Copiii pot plasa figurina in cabina robotului si pot trimite puternicul duo la salvare! Setul contine:- 1 x robot Exo Suit Gri;- 1 x figurina Batman;- 4 accesorii de lupta. Inaltime robot: 30 cmInaltime figurina: 7.6 cmDimensiunea articolului in ambalaj: 30.5 x 11.5 x 28 cmVarsta recomandata: 3 ani + Nota: Articolul functioneaza cu baterii!

📕 Citeste ultimele articole

👋 Toate produsele sunt atent selectionate de catre echipa comandajucarii.ro. Este posibil sa castigam un comision pentru produsele pe care le veti cumpara.