My Fuzzy Friends

Afișez toate cele 4 rezultate

 • Jucarie de plus interactiva, My Fuzzy Friends, Snuggling Koala Jucarii plus

  Jucarie de plus interactiva, My Fuzzy Friends, Snuggling Koala

  Jucarie de plus interactiva cu peste 50 de reactii diferite care se prinde de bratul copilului si isi arata afectiunea cu ajutorul LED-urilor din obraji.Caracterisitci:- se prinde pe bratul copilului, atat cu bratele, cat si cu picioarele;- capul se misca pentru a se lipi de bratul copilului;- 4 puncte tactile in zone specifice care ofera raspunsuri diferite;- LED-urile multicolore in fiecare obraz care comunica sentimentele animalului tau;- peste 50 de sunete unice (radeti, rasniti, beti etc.);- accesorii;- detecteaza automat sticla in gura si face zgomote de baut si misca capul.Dimensiune articol ambalat: 16 x 26 x 14 cmVarsta recomandata: 3 ani +Nota! Articolul funtioneaza cu 3 baterii tip AAA, incluse in pachet.

 • Jucarie de plus interactiva, My Fuzzy Friends, Poppy the Snuggling Bunny Jucarii plus

  Jucarie de plus interactiva, My Fuzzy Friends, Poppy the Snuggling Bunny

  Faceti cunostinta cu Poppy the Snuggling Bunny, iepurasul de la My Fuzzy Friend! Adorabilului iepuras Poppy ii place sa fie imbratisat!  Acordati-i atentie si el isi va pune fata pe bratul tau pentru a arata cat de mult te iubeste. Obrajii lui stralucesc in culorile curcubeului atunci cand te joci. Poppy vine si cu o gustare preferata din frunze, asa ca il poti hrani atunci cand ii este foame. Peste 50 de reactii adorabile! Baterii: Jucaria funtioneaza cu 3 baterii tip AAA, incluse in pachet.

 • Jucarie de plus interactiva, My Fuzzy Friends, Tucker Sleepy Puppy Jucarii plus

  Jucarie de plus interactiva, My Fuzzy Friends, Tucker Sleepy Puppy

  Faceti cunostinta cu Tucker, catelusul somnoros My Fuzzy Friend. Plusul interactiv este extrem de dulce, moale si dragalas si adoarme cand il mangai.Atinge-l pe spate, pe urechi sau gadila-l pe burtica. Imbratisaza-l si priveste-i ochii mari si visatori care se inchid incet in timp ce adoarme usor. Caracterisitci:- 4 puncte tactile in zone specifice care ofera raspunsuri diferite;- Moale si flexibil- Poate adormi in pozitii amuzante- Peste 50 de reactii dragute Baterii: Jucaria funtioneaza cu 3 baterii tip AAA, incluse in pachet.Dimensiune articol ambalat: 28 x 13,5 x 24 cm Varsta recomandata: 4 ani +

 • Jucarie de plus interactiva, My Fuzzy Friends, Ziggy the Snuggling Puppy Jucarii plus

  Jucarie de plus interactiva, My Fuzzy Friends, Ziggy the Snuggling Puppy

  Faceti cunostinta cu Ziggy the Snuggling Puppy de la My Fuzzy Friend! Catelusul de plus interactiv are peste 50 de reactii adorabile diferite. Acordati-i atentie si el isi va pune fata pe bratul tau pentru a arata cat de mult te iubeste, iar obrajii lui vor stralucii cu ajutorul LED-urilor in culorile curcubeului. Catelusul Ziggy vine si cu o mica recompensa, asa ca il poti hrani atunci cand ii este foame. Baterii: Jucaria funtioneaza cu 3 baterii tip AAA, incluse in pachet.

📕 Citeste ultimele articole

👋 Toate produsele sunt atent selectionate de catre echipa comandajucarii.ro. Este posibil sa castigam un comision pentru produsele pe care le veti cumpara.