Noriel Pets

Afișez toate cele 2 rezultate

  • Jucarie din plus interactiva Noriel Pets – Tumby, soricelul de la circ Jucarii plus

    Jucarie din plus interactiva Noriel Pets – Tumby, soricelul de la circ

    Tumby, soricelul de la circ! Face spectacol si te insoteste pe taramul viselor!Cine e acolo? Un soricel, dar… ce fel de soricel? Canta, danseaza… si aduce circul la tine acasa!Tumby e soricelul nazdravan care face un mare circ… cu prietenii lui. Caracteristici:- canta;- danseaza;- da din urechi; Tot ce trebuie sa faci ca sa inceapa spectacolul este sa apesi pe piciorul lui stang. Nota! Proudusl functioneaza cu 3x baterii tip AA de 1,5V(incluse). Varsta recomandata: 12 luni +

  • Jucarie de plus, Noriel Pets, Luana printesa unicorn Jucarii plus

    Jucarie de plus, Noriel Pets, Luana printesa unicorn

    Luana e unica si plica de magie! Apasa pe piciorul ei drept, asculta cantecul ei vrajit si priveste cum bate din aripi.Piaptana-i parul, iar apoi pasiti impreuna pe un taram de poveste! Codita ei se transforma intr-o fustita multicolora. Asculta-i cantecul vrajit si priveste-o cum bate din aripi. Cornul ei fermecat lumineaza in intuneric! E magia pe care vrea s-o impartaseasca cu tine! Caracteristici:- Lumini si sunete;- Par fin si multicolor.Nota! Produsul functioneaza cu 3 baterii alcaline tip AAA (neinculse).

📕 Citeste ultimele articole

👋 Toate produsele sunt atent selectionate de catre echipa comandajucarii.ro. Este posibil sa castigam un comision pentru produsele pe care le veti cumpara.