LEGO® Disney Mickey & Friends

Afișez toate cele 2 rezultate

  • LEGO® Disney Mickey and Friends – Camping cu Mickey Mouse si Minnie Mouse (10777) LEGO® Disney Mickey & Friends

    LEGO® Disney Mickey and Friends – Camping cu Mickey Mouse si Minnie Mouse (10777)

    Un set de camping de construit pentru aventuri palpitante in natura. Personajele Disney, Mickey Mouse si Minnie Mouse, pleaca intr-o excursie de camping. Ajuta-i pe Mickey si Minnie sa-si impacheteze echipamentul de camping. Nu uita nimic! Ataseaza rulota la masina, e timpul sa pornesti la drum. Hai, Pluto, vii si tu! Ajunsi la tabara de camping, ajuta-i pe Minnie si Mickey sa se instaleze. Pleaca in explorare cu Pluto, apoi faceti un foc de tabara si cuibariti-va in jurul lui: e timpul sa savurati niste gustari delicioase! Fa o bucurie unui copil pasionat de personajul Disney Mickey Mouse cu acest set care include o masina si o rulota, 2 minifigurine si o figurina LEGO® Pluto. Stimuleaza abilitatile de construit ale micutilor de 4 ani si mai mari cu acest set LEGO® ǀ Disney Mickey and Friends – Camping cu Mickey Mouse si Minnie Mouse (10777), care contine 2 vehicule, 2 constructii mai mici, 2 minifigurine si o figurina caine LEGO. Copiii au parte de o multime de aventuri explorand natura salbatica in rulota. Constructii simple pentru micii excursionisti Acest set LEGO 4+ este plin de detalii captivante care sa asigure copiilor de 4 ani si mai mari o experienta grozava de joaca. Fiecare punga cu caramizi contine un model complet pe care copiii il pot construi repede pentru a porni joaca numaidecat! Setul contine, de asemenea, 3 caramizi pentru incepatori pentru a initia procesul de constructie. Distractie grozava in familie Jucariile de constructie 4+ sunt o buna modalitate pentru adulti de a se distra alaturi de copii. E usor sa incepi constructia. Pe langa instructiunile ilustrate, acest set are si instructiuni de constructie digitale in aplicatia gratuita LEGO Instructiuni de constructie, care contine instrumente cu ajutorul carora copiii pot vizualiza clar procesul si-si pot salva progresul, astfel incat sa poata reveni usor asupra constructiei. Numarul pieselor din cutie: 103Numarul minifigurinelor incluse: 2Varsta recomandata: 4 ani + Seturile LEGO® Disney permit fetitelor si nu numai lor, sa construiasca si sa se joace dand viata povestilor lor preferate. Aceasta categorie include personaje precum Cenusareasa, Ariel, Merida si Rapunzel, in rochii fermecatoare. Toate prind viata in cadrul scenelor romantice, pline de aventura si fapte eroice. Seturile LEGO Disney contin toate elementele de baza ale povestilor, inclusiv castele, turnuri, o trasura, cufere cu comori, portaluri magice si multe altele, permitand copiilor sa se joace in cadrul povestilor clasice, la nesfarsit.

  • LEGO® Disney Mickey and Friends – Mickey si prietenii apara Castelul (10780) LEGO® Disney Mickey & Friends

    LEGO® Disney Mickey and Friends – Mickey si prietenii apara Castelul (10780)

    Un set ingenios conceput pentru distractie medievala palpitanta. Traieste o fantezie la castel alaturi de personajul Disney Mickey Mouse si prietenii lui. Adu niste fan la castel cu caruta trasa de cal. Ce face dragonul acela? A furat comoara! Ajuta-i pe Mickey si pe Minnie sa-l distraga pe dragon catapultand hrana in directia sa, in vreme ce Daisy Duck si Donald Duck recupereaza cufarul cu comoara. Dar ce e aceea, o cheie magica? Poate ca va descuia cufarul ca sa vedem ce se afla inauntru! Alimenteaza pasiunea unui copil pentru cavaleri si fantezie cu acest set, care contine un castel, 4 minifigurine, un dragon de construit si o figurina LEGO® cal. Copiii de 4 ani si mai mari vor trai aventuri si vor dezvolta abilitati de comunicare si de joaca pe roluri cu setul LEGO® ǀ Disney Mickey and Friends – Mickey si prietenii apara castelul (10780), care contine un castel cu turnuri, 4 constructii mici, minifigurinele Mickey Mouse, Minnie Mouse, Daisy Duck si Donald Duck, un dragon de construit si o figurina LEGO cal ce poate fi calarita. Toate minifigurinele poarta, pentru prima oara, costumatii fanteziste. Distractie medievala cu joaca pe roluri Acest set LEGO 4+ este plin de detalii captivante care sa asigure copiilor o experienta grozava de joaca. Fiecare punga cu caramizi contine un model complet pe care copiii il pot construi repede pentru a porni joaca numaidecat! Setul contine, de asemenea, 4 caramizi pentru incepatori pentru a initia procesul de constructie. Activitate palpitanta in familie Jucariile de constructie 4+ sunt o buna modalitate pentru adulti de a se distra alaturi de copii. E usor sa incepi constructia. Pe langa instructiunile ilustrate, acest set are si instructiuni de constructie digitale in aplicatia gratuita LEGO Instructiuni de constructie, care ii va ajuta pe copii sa-si vizualizeze constructia. Numarul pieselor din cutie: 215Numarul minifigurinelor incluse: 3Varsta recomandata: 4 ani + Seturile LEGO® Disney permit fetitelor si nu numai lor, sa construiasca si sa se joace dand viata povestilor lor preferate. Aceasta categorie include personaje precum Cenusareasa, Ariel, Merida si Rapunzel, in rochii fermecatoare. Toate prind viata in cadrul scenelor romantice, pline de aventura si fapte eroice. Seturile LEGO Disney contin toate elementele de baza ale povestilor, inclusiv castele, turnuri, o trasura, cufere cu comori, portaluri magice si multe altele, permitand copiilor sa se joace in cadrul povestilor clasice, la nesfarsit.

📕 Citeste ultimele articole

👋 Toate produsele sunt atent selectionate de catre echipa comandajucarii.ro. Este posibil sa castigam un comision pentru produsele pe care le veti cumpara.