1. Dispozitii introductive

Conditiile aceastea de utilizare marcheaza drepturile si obligatiile reciproce intre website-ul comandajucarii.ro (denumit in continuare ‘furnizor’) si utilizatorii serviciilor comandajucarii.ro (denumiti in continuare ‘utilizator’), obligativitati care decurg din incheierea contractelor de prestari de servicii (‘contract privind furnizarea de servicii’) incheiate prin intermediul site-ul web ale furnizorului, situat la adresa internet comandajucarii.ro (in continuare ‘site”) si eventual prin intermediul oricarei retea de socializare unde site-ul este prezent. Acordul reglementeaza si drepturile si obligatiile si alte raporturi juridice conexe care decurg din utilizarea serviciilor comandajucarii.ro.

Furnizorul poate sa modifice sau sa completeze conditiile de utilizare. Modificarile intra in vigoare imediat dupa expunerea acesotra pe site-ul web.

comandajucarii.ro nu este un magazin online si nu se face responsabil pentru exactitatea datelor oferite de terte parti, inclusiv descrierile produselor, preturile, dimensiunile, disponibilitatea sau corectitudinea imaginilor. Inainte de orice achizitie, este recomandat sa revizuiti datele de pe platforma magazinului online la care ati fost redirecționat(a) din comandajucarii.ro. Toate produsele disponibile sunt supuse conditiilor stabilite de terti si comandajucarii.ro nu este responsabil pentru acestea.

2. Continutul contractului de furnizare servicii

Termenii acestia au ca scop definirea accesului si utilizarea serviciilor comandajucarii.ro si servesc drept acord legal intre dumneavostra si comandajucarii.ro. Prin accesarea comandajucarii.ro si alte utilizari ale serviciilor acestora, confirmati ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu acesti termeni si conditii.

3. Termenele serviciului

Furnizorul de servicii nu trebuie sa presteze serviciile in cazul unui deficit de furnizare a energiei electrice, defectiuni in reteaua de date, defectiuni ale sistemelor informatice, alte defectiuni cauzate de terte parti sau interventii de forta majora.

Pe parcursul oferirii serviciilor pot exista intreruperi intermitente, restrictii temporare, intreruperea sau degradarea calitatii serviciilor.

4. Folosirea serviciilor

Accesul la serviciu este destinat exclusiv utilizatorului.

Utilizatorul nu este autorizat fara acordul prealabil scris al furnizorului sa ofere utilizarea serviciilor comandajucarii.ro de catre terte persoane sau sisteme informatice.

Utilizatorului nu ii este permisa utilizarea de aplicatii software sau sisteme care ar putea avea sau au un impact negativ asupra functionarii echipamentelor furnizorului, securitatii internetului sau a altor utilizatori de internet.

Utilizatorul nu poate desfasura activitati orientate spre impiedicarea sau restrictionarea functionarii serverelor furnizorului pe care website-ul opereaza serviciile, sau de a efectua alte atacuri asupra acestui server, sau sa fie asistat in astfel de activitati de terte parti sau sisteme. Serverul furnizorului pe care acesta opereaza serviciul nu poate fi incarcat cu solicitari automate.

5. Protectia datelor cu caracter persona si trimiterea de informatii

comandajucarii.ro nu proceseaza date cu caracter personale altfele in afara de email-ul a utilizatorului in momenul inregistrarii in zona special destinata acestui lucru.

Utilizatorul are capacitatea de a da aprobare in vederea trasmiterii de informatii si de comunicate comerciale conexe serviciului. In acelasi timp, utilizatorul isi poate retrage aprobarea in orice moment.

Pentru informatii detaliate privind Principiile de procesare a datelor cu caracter personal si Principiile de utilizare a cookie-urilor, va rugam sa consultati paginile relevante care fac parte integranta din Termenii de utilizare.

7. Retragerea consimtamantului din contractul de furnizare de servicii

Utilizatorul are dreptul de a se retrage din contractul de furnizare servicii, prin transmiterea unei cereri de anulare a utilizarii serviciilor, de la adresa de e-mail utilizata la incheierea prezentului contract.

9. Utilizarea paginilor web

Utilizatorul sau orice alta persoana ce utilizeaza site-ul recunoaste ca, fara un acord in prealabil scris al furnizorului nu are dreptul sa utilizeze textul, elementele grafice sau alte elemente protejate situate pe site si protejate de drepturi de autor.

Utilizatorul nu are dreptul ca in procesul utilizarii website-ului (serverului) furnizorului sa foloseasca mecanisme, software sau alte sisteme care ar putea avea sau au un impact deficitar asupra functionarii website-ului sau a serverelor.

Utilizatorul este autorizat sa adauge informatii pe site-ul web. Se face referire aici stric la introducerea de comentarii (denumite in continuare ‘contributii’). Mesajele exprima punctul de vedere al autorului si nu reprezinta punctul de vedere al Furnizorului. Furnizorul nu este responsabil pentru veridicitatea datelor continute in contributii si conformitatea acestor informatii cu legea.

Furnizorul are dreptul de a sterge orice contributie, fara justificare.

Contributiile devin proprietatea Furnizorului la adaugarea acestora pe platforma iar autorul acestora transfera furnizorului drepturile de autor asupra acestor contributii, chiar dacă ii apartin, dreprurile care ii revin Furnizorului se refera, dar nu sunt limitate la: drepul de a utiliza, modifica, copia, distribui, prezenta, afisa public, prezenta public, reproduce, tipari, sub-licentia, transfera sau vinde orice astfel de comunicare si de a crea lucrari derivate, sub-licentiere catre terti a dreptului de a aplica fara restrictii oricare drepturi anterioare acordate in legatura cu aceste contributii.

Prin inserarea contributiei, utilizatorul renunta la orice drept de recompensa si declara ca nu va restrictiona modul de utilizare a contributiei adaugate.

Utilizatorul nu are drept la nici o recompensa pentru inserarea contributiei.

Furnizorul are dreptul de a acorda drept de utilizare (exclusiv sau neexclusiv) a contributiei unei terte parti sau persoane.

Datele de contact ale Furnizorului: Adresa de mail: office{@}comandajucarii.ro.

Ultima actualizare 09.11.2023.